1991 óta az építőiparban

Az ALISCA BAU Zrt.

    
Az ALISCA BAU meghatározó szereppel bíró középvállalattá nőtte ki magát az építőipar minden területén. A vállalat jogelődje az ALISCA BAU Építő Kft. 1991-ben alakult. A jogutódlással történt átalakulás alapvetően szervezeti formaváltást jelentett. Közel 100 főnek biztosítunk biztos munkahelyet.

Cégünk referenciái között nagyszámú önkormányzati megbízás áll. Bölcsődék, óvodák, iskolák, sportcsarnokok, uszodák építésével segítettük a kultúra- és a sport fellendülését számos településen.

Közműépítési munkáinkkal (beleértve a partfal- és támfalépítést is) nagyban hozzájárultunk a XXI. század magas színvonalú infrastruktúrájának kiépítésében Magyarországon és Romániában (Hargita megyében). Közmű- és szennyvízvezeték építés, csatornázás és csapadékvíz elvezetés terén számos település problémáját sikerült maradéktalanul megoldanunk, mellyel teljes mértékben Európai Uniós szintre emeltük hálózati kiépítettségüket. Közel 100 önkormányzattal dolgoztunk, és dolgozunk a mai napig településük korszerűbbé- és élhetőbbé varázsolásán. A hosszú távú kapcsolatok kiépülése – ügyfeleink véleménye alapján – szakmai rátermettségünknek és korrekt piaci magatartásunknak köszönhető.

Az önkormányzatok mellett számos nemzetközi- és hazai nagyvállalat gyártó-, ipari-, raktárcsarnokának építésével segítjük a gazdaság fellendülését.

Nem csak építeni, megőrízni is szeretjük a környezetünket. Megalakulásunk óta tudatosan és büszkén vállaljuk, hogy részt veszünk országunk műemlékeinek megóvásában, rekonstrukciójában. Számos tájház, kápolna és vár felújításán dolgztunk. Referenciáink között szerepel a Szigetvári vár- falának és kazamata rendszerének felújítása is.

Az ALISCA BAU Zrt. célja a múlt értékeinek megtartása mellett a jövő építése. Arra törekszünk, hogy olyan megbízható partnerei legyünk Önnek, akire egyaránt stabilan támaszkodhat a lendületes fejlődés egész folyamán, valamint későbbi célkitűzései megvalóstásában is. Kiemelten fontos számunkra, hogy munkánk során előtérbe helyezzük a településen élők elvárásait: zajcsökkentés, építési idő lerövíditése. Magasfokú “know-how”-nk és korszerű technikáink segítenek minket abban, hogy az előttünk álló feladatokat gazdaságosan, határidőre, és a legkiválóbb módon teljesítsük.